Skocz do zawartości
DziubekR1

Telefon Ostatnio Co Kilka Dni Nagle Gubi Zasieg Na Kilka Minut

Rekomendowane odpowiedzi

Telefon - SE T280i bez simlocka, kupiony w Erze (juz sprzedawany bez locka)

Karta SIM - abonament w sieci Play

Sytuacja wyglada tak. Telefon uzywam juz jakis miesiac czasu, wszystko bylo bajer, zawsze full zasieg, az tu nagle kilka dni temu zasieg full i w sekunde spadl do zera i przez 10min nie mogl znalezc zadnej sieci. Mysle sobie, ze to moze raz sie zdarzyc, ale minely ze dwa dni i koło korony we Wrocku znowu to samo, caly czas full i nagle bach, zero i przez 5min nie moze nic znalezc, a jak juz znajdzie to oczywiscie zasieg full znowu. Wczoraj mi sie to stalo juz nawet w domu, gdzie przez ten caly miesiac nigdy nie bylo problemu.

1) Co to moze byc ? Kumpel mowil, ze mial to samo, to sie okazalo ze to karta sim miala jakies bledy, w salonie zrobili jakims programem bez problemu niby. Ale czy to napewno karta SIM ? Bo nie wiem gdzie sie zglosic, czy do PLAYa z karta, czy do ERY z telefonem.

2) No i takie pytanko przy okazji. Telefon kupilem nowke na allegro, ale byl wziety w salonie w jakims innym miescie w Polsce. Mam oczywiscie paragon, gware itp. i czy moge z tym isc do jakiegos salonu Ery u siebie w miescie ? Nie bedzie z tym problemow ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi