KOMUNA Opublikowano 6 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2009 Witam Problem polega na tym, że pewnego dnia wyłączyłem laptopa, a na drugi dzień nie chciał się uruchomić. Objawy: Po naciśnięciu przycisku power, uruchamia się wentylator, diody i po sekundzie wyłącza się. Rozkręciłem laptopa, sprawdziłem wszystkie podzespoły, wymieniłem pastę na procesorze. No ale znowu jest to samo. Czasami uda się go uruchomić jeżeli zdejmę z procesora radiator na parę sekund, po kilku prób uruchomienia działa. No i jeżeli jest ciepły (tak mi się wydaje) i go wyłączę i po paru sekundach włączę działa, ale za to jeżeli go wyłączę i chcę go włączyć np . po 5 minutach, to wtedy nie działa. Może, ktoś miał już taki podobny przypadek ? Z góry dzięki za pomoc :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
b4rt3k Opublikowano 11 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2009 mam ten sam problem od niedawna ze swoim laptopem... tez nie wiem jaka przyczyna moze zasilanie, moze dysk? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...