oczopek Opublikowano 7 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2009 witam, otóż od pewnego czasu komputer nie chce się wyłączyć za pierwszym razem. wyłącza się dopiero po tym jak kilka razy nacisnę "wyłącz komputer". próbowałem po pierwszym naciśnięciu zostawić go na jakieś 15 minut, ale to też nic nie dawało. co może być przyczyną? dodam ze mam win xp. formatowałem ostatnio jakieś 2m temu, starałem się nie zaśmiecać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reikalk Opublikowano 7 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2009 Pierwsze co przyszło mi na myśl to wirus ;p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
garrowq Opublikowano 7 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2009 Jeśli według Ciebie nie jest to wina softu to sprawdź kabel od zasilacza ten 20pin lub 24pin czy jest odpowiednio mocno i do końca dociśnięty na płycie głównej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...