malyna Opublikowano 7 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2009 (edytowane) Nie wiem co sie stalo, ale poprostu moj radek przestal go wyswietlac. Zauwazylem to nie dawno przy okazji nfs:shifta i od tego czasu lapie sie kazdego pomyslu. Sprawdzalem we wszystkich grach jakie mam i tak w OPF Dragon Rising, nie dziala; w Simsach 3, nie dziala; w ww. Nfs: Shift, nie dziala; jedyna gra jaka sie odpala z wygladzaniem to Team Fortress 2. Probowalem wymuszac aa catalyst controlerem, zaznaczalem "use application settings", zmienialem stery 3 razy (warcaty, omegi i org catlysty), probowalem tworzy profile w ati tray tools, nic nie pomaga. Nie wiem co jest... Moze wy cos wymyslicie. Komp dziala na w7, dxdiag pokazuje dx11 edit: Sprawdzilem sobie dx'a Happy Uninstall'em i ten pokazuje wersje 9.0c Edytowane 7 Października 2009 przez malyna Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
master_electronic Opublikowano 7 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2009 Nie wiem co sie stalo, ale poprostu moj radek przestal go wyswietlac. Zauwazylem to nie dawno przy okazji nfs:shifta i od tego czasu lapie sie kazdego pomyslu. Sprawdzalem we wszystkich grach jakie mam i tak w OPF Dragon Rising, nie dziala; w Simsach 3, nie dziala; w ww. Nfs: Shift, nie dziala; jedyna gra jaka sie odpala z wygladzaniem to Team Fortress 2. Probowalem wymuszac aa catalyst controlerem, zaznaczalem "use application settings", zmienialem stery 3 razy (warcaty, omegi i org catlysty), probowalem tworzy profile w ati tray tools, nic nie pomaga. Nie wiem co jest... Moze wy cos wymyslicie. Komp dziala na w7, dxdiag pokazuje dx11 edit: Sprawdzilem sobie dx'a Happy Uninstall'em i ten pokazuje wersje 9.0c może shift "zaktualizował" jakąś biblioteke dx. sprobuj zainstalować jakąś świeżą łatkę na dx. moze pomoże Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 7 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2009 (edytowane) Ześ coś namieszał ze sterami i teraz masz problem. Pomóc może całkowite usunięcie sterowników.Albo reinstalacja systemu w najgorzym przypadku. Nie wiem jak to jest pod tym Win7 całym, ale pod XP usuwałem stery w trybie awaryjnym, a resztki czyściłem przy użyciu Driver Cleaner. Niektóre gry nie chciały odpalać. To zassałem najnowsze biblioteki DX9. Edytowane 7 Października 2009 przez Devil Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malyna Opublikowano 7 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2009 (edytowane) Nie, nie... A przynajmniej nie wydaje mi sie, zebym cos namieszal. Za kazdym razem usuwalem stery do zera i poprawialem wlasnie driver cleanerem. Pokombinuje z tym directem i dam znac. Dzieki. edit Gowno; nic sie nie zmienilo. Automatyczne instalki pokazuja mi ze mam najnowszego directa. Dla pewnosci sciagnalem jakas czerwcowa paczke, ale tez odpisywala ze wszystko aktualne.. Mam taki pomysl jeszcze, ze zresetuje dx'a do tego standardowego z w7, tylko musze dorwac jakis program dzialajacy edit2 Zalamka. Zaden soft nie chce do konca dzialac z w7.. Teraz juz kompletnie nie mam pomyslow Edytowane 7 Października 2009 przez malyna Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MajQ Opublikowano 2 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2009 reinstall ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...