Bartekiju Opublikowano 7 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2009 Cześć, Nie jestem pewny czy załozylem posta w odpowiednim dziale, jednak mimo to prosiłbym was o pomoc. Problem jest niecodzienny, dotyczy gry Resident Evil 5. Polega on na tym ze nie słysze dialogów w grze, pozostałe takie jak dzwieki otoczenia, poruszajacej sie postaci, strzałów a nawet rozmowy głownych bohaterow Krisa i Shavy juz tak. Sam nie wiem co o tym myślec i powiem szczerze ze nie mam pojecia co moze byc tego przyczyna. Od kilku godzin staram sie znalezc rozwiazanie tego problemu, bez skutku :( Jedyne co udało mi sie znalezc to posty innych osob ktore rowniez maja ten problem, ej jest jakis sposob na wlaczenie dialogów?? bo mi nie dzialaja. wszystko niby jest dzwiek , muzyka, glos glwonych bohaterów - ale nei ma glosow innych postaci, w filmikach tez nic nie slychac( chocby jak mowi ten ziomek przez megafon na poczatku gry) a takze moich towarzyszy przez radio. slysze tylko glosy 2 glownych bohaterów. jest jakis sposób?? wiem ze to samo sporo osob mialo w Assassins creed ale nei wiem czy sie to laczy jakos ze soba W takim razie spróbuj zrobić tak samo jak z Assasinem czyli: Musisz wyłączyć przyśpieszenie sprzętowe w dxdiag. Robisz to w ten sposób: Start/Uruchom wpisujesz: dxdiag. W zakładce dźwięk przy Funkcje DirectX suwak bierzesz na max w lewo. nad suwakiem zamiast "Przyspieszenie" czy "Pełne przyspieszenie" pojawi się "Brak przyspieszenia". Bierzesz zastosuj i... daj znać czy pomogło. Probowałem rozwiazac problem w/w sposobem ale w windows Vista on nie zdaje rezultatu, gdyż nie ma czegos takiego jak "przyspieszenie sprzetowe" w tym systemie. Dlatego tez zwracam sie do was z prosba o pomoc, wierze w to ze znajdzie sie ktos kto bedzie znał sposob na rozwiazanie tego problemu. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...