Gość Gumis1983 Opublikowano 11 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2009 z powodu iz moja myszka dozyla swych dni mysle nad zakopem nowej do 50zł co polecicie na cop zwracac uwage itp z gory dzieki ( mile widziane bezprzeowdowe ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mgdl Opublikowano 13 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2009 z powodu iz moja myszka dozyla swych dni mysle nad zakopem nowej do 50zł co polecicie na cop zwracac uwage itp z gory dzieki ( mile widziane bezprzeowdowe ) Polecam myszy Tracer- nie sa zle i na pewno znajdziesz jakas bezprzewodowa do 50zeta. Sprawdz sam na stronie Producenta. Powodzenia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kameleon Opublikowano 3 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2009 Mysz jest taką ważną rzeczą jak klawiatura! Nie kupuje się taniego kiczu! Sam się przekonałem kupując tanią klawę w której po 2 tygodniach nie odskakiwały klawisze i myszce co za jakiś czas zrąbała się rolka. Warto dodać zawsze parę złoty więcej i mieć z głowy problemy. Te 2 nie powinny zawieźć tylko trzeba dołożyć trochę więcej. Logitech M205 Wireless mouse Logitech M305 Wireless mouse Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...