wladziu Opublikowano 13 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2009 Witam, Co lepiej sprawdzi sie jako odbiornik telewizyjny? Jak nazwa wskazuje zapewne TV, ale czy oplaca sie brac droższy TV zamiast tanszych monitorów-TV? Docelowo odbiornik będzie stał w kuchni dlatego tez max 20 cali. Proszę o propozycje w cenie do mniej wiecej 700 zł. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
predi20 Opublikowano 13 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2009 (edytowane) lepiej oddzielnie tuner za 200 zł maks to już wypas będzie, ale nie znam sie na nic nich można tez taki za 70-100 zl jesli zwykla telewizja ma byc, co do monitora to polecam KLIK a w ich ofercie widziałem tez monitor z tunerem już, zawsze można przetestować przez 14 dni Edytowane 13 Października 2009 przez predi20 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wladziu Opublikowano 13 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2009 (edytowane) lepiej oddzielnie tuner za 200 zł maks to już wypas będzie, ale nie znam sie na nic nich można tez taki za 70-100 zl jesli zwykla telewizja ma byc, co do monitora to polecam KLIK a w ich ofercie widziałem tez monitor z tunerem już, zawsze można przetestować przez 14 dniAle ja nie chce zadnych dodatkowych tunerow. Potrzebuje tylko kupic TV i chce wiedziec czy nie lepiej ORT: <span style='color: red;'>ORT: wziąść</span> monitor z TV. Edytowane 13 Października 2009 przez wladziu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...