Skocz do zawartości
benek

OPERA 7.11 - sciagac i to szybko ;-)

Rekomendowane odpowiedzi

heh nie wiem czemu ala jak zainstalowałem 7.03 to nie chciała mi działać i nie wiem czemu :cry: w wciasz jadę na 6.05 :x a z tego co widzę 7 ROX

eeee...chyba sprubuje jeszcze raz 8)

P.S. Gdzie się znajduje katalog z zakładkami do opery i czy można go przekopiować do nowszej wersji :?:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

P.S. Gdzie się znajduje katalog z zakładkami do opery i czy można go przekopiować do nowszej wersji

W menadżerze zakładek są min. takie dwie opcje: importuj, exportuj zakładki - to chyba wszystko wyjaśnia :)

Tak jest w 7.x co do 6 to nie pamiętam, ale napewno też coś takiego było bo z tego kożystałem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

OK a jak wyeksportwoac zakladki z Opery do IE ????

a po co - po zabawie z Opera chcesz uzywac jeszcze tego badziewia od Microsoftu :?: moze wyeksportuj do HTML :?:

albo poszukaj odpwiedzi na tej stronie http://starzaki.eu.org/~hclan/operapl/index.html albo poszukaj/zapytaj na ich forum

a jak usunac zakladki te ktorych nie chce a sam je dodalem?

jakie zakladki w Hotliscie :?: (prawy przycisk i DELETE)

no 3 minuty sciagania :( ale mysle ze warto a jak wersje sciagnac jak mam teraz 7.10? wystarczy bez javy?

a wczesniej instalowales wersje z JAVA jaktak to sciagnij zwykla/gola Opere - IMO najlepiej sciagnac najnowsza wersje JAVA ze strony SUN'a i wtedy za kazdym razem sciagasz golutka Opere

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi