benek Opublikowano 10 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2003 na razie tylko angielska wersja jezykowa - OPERA 7.11 standard (3.2 MB) - OPERA 7.11 + JAVA (12.8 MB) w moim odczuciu szybsza niz 7.10 8) wiec warto :!: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 10 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2003 heh nie wiem czemu ala jak zainstalowałem 7.03 to nie chciała mi działać i nie wiem czemu :cry: w wciasz jadę na 6.05 :x a z tego co widzę 7 ROX eeee...chyba sprubuje jeszcze raz 8) P.S. Gdzie się znajduje katalog z zakładkami do opery i czy można go przekopiować do nowszej wersji :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bogdan_ Opublikowano 10 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2003 dzięki za cynk :D :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
palski Opublikowano 10 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2003 P.S. Gdzie się znajduje katalog z zakładkami do opery i czy można go przekopiować do nowszej wersjiW menadżerze zakładek są min. takie dwie opcje: importuj, exportuj zakładki - to chyba wszystko wyjaśnia :) Tak jest w 7.x co do 6 to nie pamiętam, ale napewno też coś takiego było bo z tego kożystałem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 10 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2003 juz instaluje :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANalfabeta Opublikowano 11 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2003 OK a jak wyeksportwoac zakladki z Opery do IE ???? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobus Opublikowano 11 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2003 a jak usunac zakladki te ktorych nie chce a sam je dodalem? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobus Opublikowano 11 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2003 no 3 minuty sciagania :( ale mysle ze warto a jak wersje sciagnac jak mam teraz 7.10? wystarczy bez javy? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 12 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2003 OK a jak wyeksportwoac zakladki z Opery do IE ????a po co - po zabawie z Opera chcesz uzywac jeszcze tego badziewia od Microsoftu :?: moze wyeksportuj do HTML :?: albo poszukaj odpwiedzi na tej stronie http://starzaki.eu.org/~hclan/operapl/index.html albo poszukaj/zapytaj na ich forum a jak usunac zakladki te ktorych nie chce a sam je dodalem?jakie zakladki w Hotliscie :?: (prawy przycisk i DELETE) no 3 minuty sciagania :( ale mysle ze warto a jak wersje sciagnac jak mam teraz 7.10? wystarczy bez javy?a wczesniej instalowales wersje z JAVA jaktak to sciagnij zwykla/gola Opere - IMO najlepiej sciagnac najnowsza wersje JAVA ze strony SUN'a i wtedy za kazdym razem sciagasz golutka Opere Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobus Opublikowano 12 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2003 zakladki bookmarks :Pjak je usunac ale te co sam dodalem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sir_Yaro Opublikowano 12 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2003 F4/zakladki/prawy myszy/usun Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 13 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2003 podoba mi sie bo jest szybka :) ale za cholere nie moge sie do niej przyzwyczaic :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANalfabeta Opublikowano 13 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2003 A ja nie moge sie juz odzwyczaic :) Poza tym, wie ktoś jak te Ulubione z OPery wyeksportować do IE (pomijając aspekty użytkowe IE to cche to wiedziec) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...