Itor Opublikowano 17 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2009 (edytowane) witam, chcialem na allegro kupic laptopka do diagnostyki samochodowej, znalazlem Toshiba 2060CDS ale nie trzyba w nim bateria i nie ma zasilacza i tu mam pytanie, w aukcji jest opisane, ze potrzebny jest zasilacz 15v , 2a ja mam w domu od innej ttoshiby 15v, 4a czy bede go mogl uzywac? // Edycja literówki w temacie KrisJR Edytowane 29 Października 2009 przez KrisJR Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Laiczka Opublikowano 25 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2009 Oj ja bym nie kupowała tego laptopa. Czemu niby pozbawiony jest tych części?? To jest wg mnie ryzyko. Co, jeśli nie dobierzesz żadnej cześci do niego? A może ktoś właśnie dlatego się go pozbywa? Jeszcze rozumiem, by nie było zasilacza, ale baterii...? Co najmniej dziwne, by nie powiedzieć podejrzane. Aha, a jak dobierzesz źle baterie to będzie Ci się strasznie szybko przegrzewała, może też popsuć całego kompa, więc upewnij się, czy są do tego części Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...