percio Opublikowano 18 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2009 Witam, mam male pytanko Czy pasty dzialają też jak klej, czy łatwo pozniej taka paste zmyc np przy zmianie chłodzenia, coolera itd bedzie sprawialo to kłopot (skrobanie itd). Ktore najlepsze do chlodzenia i do odklejania :D - do OC również ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benq2006 Opublikowano 19 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2009 Jak kupisz jakieś badziewie typu Titan to na pewno będziesz miał problem z jej usunięciem. Pasty firmy Collaboratory są świetne do OC ale również ciężko się je usuwa. Moim zdaniem najlepszą pastą jest Zalman ZM-STG1. Używam jej od kilku lat i jestem bardzo zadowolony. Łatwo się ją nakłada i łatwo czyści, a do OC również jak znalazł. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
percio Opublikowano 19 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2009 Fajnie ja montuje Asusa Rampage 2 Extreme z i7 975 wiec może tak być że bedzie czasmi bedzie przechodził extremalne próby. I za jakis czas bedzie H2o wiec bede zmuszony odkleic cooler od procka i dobrze by było zebym do tego nie używał młotka :D Zalman ma mase fajnych rzeczy, wiec moze byc i pasta Dzieki i pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...