Gość aruś Opublikowano 10 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2003 Czy ktoś z was może kupował z chieftec.pl? jak sie z nimi wam współpracowało? nie nawalają? dotrzymali terminów? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptor Opublikowano 10 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2003 Ja kupowałem - na obudowe musiałem poczekać trochę dłużej (tydzień) bo nie dostali w pierwszej przesyłce po zamówieniu, ale za to pokryli koszty wysyłki więc byłem i jestem zadowolony :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czysty Opublikowano 10 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2003 Kupywałem u nich Matrixa Midi i wszystko przebiegło w porządku, jedynie co musiałem poczekać 4 dni na katodę. Co się okazało jedna nóżka byłą troszkę wgnieciona... ciężko stwierdzić czy to wina poczty, sklepu, hurtowni czy jakiegoś kolegi ze wschodu :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 11 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2003 Mozna na chieftec kupic samą bude bez zasiłki ? Jaka jest wtedy różnica w cenie ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARER Opublikowano 11 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2003 Mozna na chieftec kupic samą bude bez zasiłki ? Jaka jest wtedy różnica w cenie ?Ja kupiłem w chieftec.pl obudowe CHIEFTEC AH-01SL właśnie bez zasilacza .....oryginalnie w obudowie jest zasilacz HPC-360-202 360W.....kulturalnie odliczyli ile się należy dokupiłem ENERMAXA EG 365 AX i jest cool :D :D POLECAM ZAKUPY W TEJ FIRMIE :D :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 21 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2003 ja zamowilem wczoraj u nich bude i napisali ze dzis benda ja miał :) :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 21 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2003 napisz jak juz przyjdzie i jak byla zapakowana, poczta czy kurier? bo tez jestem zainteresowany :) [...]oryginalnie w obudowie jest zasilacz HPC-360-202 360W.....kulturalnie odliczyli ile się należy[...]Tzn. ile odliczyli?? Bo mi kiedys ktos tu na forum mowil, ze 150zl a wg cennika na chieftec.pl ta zasilka kosztuje 199zl, wiec chyba tyle powinni odliczyc... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARER Opublikowano 22 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2003 napisz jak juz przyjdzie i jak byla zapakowana, poczta czy kurier? bo tez jestem zainteresowany :) [...]oryginalnie w obudowie jest zasilacz HPC-360-202 360W.....kulturalnie odliczyli ile się należy[...]Tzn. ile odliczyli?? Bo mi kiedys ktos tu na forum mowil, ze 150zl a wg cennika na chieftec.pl ta zasilka kosztuje 199zl, wiec chyba tyle powinni odliczyc... 199 zł to jest ich cena z marżą za zasilacz :( .....odliczają zasilacz bez marży :( Zadzwoń do gości są naprawdę ok można się dogadać... :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 22 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2003 napisz jak juz przyjdzie i jak byla zapakowana, poczta czy kurier? bo tez jestem zainteresowany :D a więc : bude Hi-Fi Black DX-01-BD zamowilem na www.cheftec.pl we wtorek , dostarczyła mi ją firma : " SZYBKA PACZKA " :) w czwartek :D buda z zasilka 360 wat ładnie zapakowana , gwarancja na 2 latka , zyc nie umierac :twisted: :wink: aha za przesyłke zapłaciłem 30 zł :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...