master4life Opublikowano 2 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2009 (edytowane) Niestety, sekcja zasilania w 4870 to prawdziwy piecyk, w wielu przypadkach dobre ac nie pozwala zejść poniżej 90c. Natomiast bloczek raczej słaby, ja na priosnie pro v2 gpu mam max 55c.. też ref. 4870. Edytowane 2 Listopada 2009 przez master4life Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
badman Opublikowano 2 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2009 Niestety, sekcja zasilania w 4870 to prawdziwy piecyk, w wielu przypadkach dobre ac nie pozwala zejść poniżej 90c. Natomiast bloczek raczej słaby, ja na priosnie pro v2 gpu mam max 55c.. też ref. 4870. Sorry, ale Prison jest tylko na rdzeń, a tutaj chłodzone są jeszcze inne elementy karty. Poza tym znaczenie ma chyba jeszcze reszta układu, bo przecież inne bloczki też grzeją :] Porównanie trochę nie na miejscu... ale lekki zawód z mojej strony jeśli chodzi o wydajność tego co złożyłem jest ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
master4life Opublikowano 2 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2009 Tyle że, ja za wyciszeni mojego 4870 wydałem kilka razy mniej niż ty :twisted2: btw sprawdzałeś czy działają u ciebie softmody? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
badman Opublikowano 2 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2009 Tyle że, ja za wyciszeni mojego 4870 wydałem kilka razy mniej niż ty :twisted2: btw sprawdzałeś czy działają u ciebie softmody? Tutaj się z tobą zgadzam :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HGizmO Opublikowano 21 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2009 Generalnie polecam bloczki EK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...