Gość adas123 Opublikowano 24 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2009 (edytowane) mam troche lamerskie pytanie ale nie orientuje sie w pcie za bardzo... mianowicie czy do zlacza graficznego pcie 16x mozna dac innna karte np muzyczna pcie 8x lub 1x? czy to raczej tak nie dziala? edit: precyzujac pytanie chodzi mi czy te lacza sa uniwersalne? Edytowane 24 Października 2009 przez adas123 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Firekage Opublikowano 24 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2009 Mozna , sa , dziala. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość adas123 Opublikowano 24 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2009 Mozna , sa , dziala. o to mi chodzilo, dzieki wielkie, pozdrawiam :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...