Skocz do zawartości
czullo

Notebook Do 3000zł(+800) Multimedia, Zero Gier

Rekomendowane odpowiedzi

Interesuje mnie zakup laptopa do 3000(3800 jeśli będzie widoczna różnica w wydajności), nie interesują mnie w ogolę gry ( mam do tego xboxa ) wiec grafika ma drugo/trzecio rzednę znaczenie. bardziej mi zależy na wydajności/szybkości procesora, ram 2-4gb, dysk 320-500GB, matryca bardziej skłaniał bym się przy 17calach(chociaż muszę zaznaczyć ze nie pracuje przy żadnych CAD itd.) i tu pytanie o ile większy komfort jest przy 17 w odróżnieniu od 15.6 np? Nie mam żadnych preferencji jeśli chodzi o firmę, ale dobrze by było gdyby materiały były lepsze jakościowo a nie typu plastik z targu. No i gwarancja ( jeśli chodzi o to chyba najlepszy jest dell ) Dużym plusem był by zainstalowany Windows 7 lub vista z możliwością bezpłatnego upgrade do 7. PS. nie mam obiekcji przed "compal" wrecz przeciwnie jesli przemawia za nim wydajnosc/jakosc. nie zalezy mi na lansowaniu sie z laptopem firmy X czy Y z 40 naklejkami na obudowie

Edytowane przez czullo

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Polecałbym coś takiego http://www.swiatlaptopow.pl/go/_info/?user...661&lang=pl Komputer jest według mnie bardzo dobry, a jednocześnie miałbyś u nich gwarancję na 3 lata, a właśnie na tym Ci zależy. Serwisowanie mają w sklepie na wysokim poziomie, więc nie miałbyś później problemów. Gdyby oczywiście coś się działo.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi