Krootki Opublikowano 11 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2003 Powiedzcie mi w miarę szybko - czy opłaca się wymienić Athlona 1900+ XP (oczywiście Palomino) na kartę graficzną GeForce 4MX 440 64MB DDR TV (na pewno nie SE) firmy Palit Daytona? Jest to sprzęt do dalszej odsprzedaży, ale czy mi sie to opłaca ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 11 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2003 1900+ :?: :roll: :?: :roll: :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krootki Opublikowano 11 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2003 Nie słyszałeś nigdy o takim procku???? 8O Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QbaS Opublikowano 11 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2003 ja bym go sprzedal i troche dolozyl do radeona 9100 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krootki Opublikowano 11 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2003 Przecież wyraźnie napisałem : Jest to sprzęt do dalszej odsprzedaży . Czy tak trudno dokładnie czytać posty? Chodzi mi o to, że zamiast gotówki za procka dostanę tą kartę, a potem ją sprzedam. Tylko pytanie czy mi się to opłaca??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QbaS Opublikowano 11 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2003 :oops: nie za proca na allegro napewno wyciagniesz ponad 200 a z ta grafa moga byc problemy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tukamon Opublikowano 11 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2003 ja nigdy bym nie kupil gf4mx Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krootki Opublikowano 11 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2003 :oops: nie za proca na allegro napewno wyciagniesz ponad 200 a z ta grafa moga byc problemy Jakoś długo miałem na Allegro tego proca i właśnie tylko 200 wyciągnąłem. A karta jest niby "technologicznie nowsza" (procek to niezły w sumie przeżytek) ;) Można lepiej zabajerować kupujących. Wydaje mi się, że ze 240-250 mogę potem za nią dostać. Nowa kosztuje koło 330... A ta jest niby prawie nówka... :arrow: tukamon - zaj.ebiście dużo wniosłeś do dyskusji :evil: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QbaS Opublikowano 11 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2003 :arrow: tukamon - zaj.ebiście dużo wniosłeś do dyskusji :evil: ma racje ja takze nie kupilbym nigdy zadnego mx-a wszystkie byly technologicznie przestarzale i nie sa przyszlosciowa inwestycja Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tukamon Opublikowano 11 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2003 w takim razie przepraszam :oops: rozwine opdpowiedz - ja na twoim miejscu bym sie nie wymienial bo musialbys miec zarab.istego farta zeby to gdzies opchnac - lub znalesc lame co mysli ze 4mx lepszy od 3 :D na aukcjach nikt ci tego raczej nie kupi - gupi ludzie kupuja te mx w kompach z supermarketow [nie mam zamiaru nikogo obrazic ale bylo pare tematow "komputer multimedialny z super marketu" i wiadomo o co chodzi] a nie na aukcjach tyle ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...