andrzejs82 Opublikowano 27 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2009 witam. próbuje kupic dla kolegi tuner tv ,zainstalowałem mu windows 7 HP i kupilem polecany w sklepie tuner TV2000XP-EXT Leadtek ktory przy instalacji sie sypie ( niezgodność systemu ale sterowniki do win 7 na stronie producenta sa ) a wiec go zamienilem na jakis inny w ktorym problemy wystapily z dzwiekiem. wiec prosze niech mi ktos poleci tuner analogowy tv do 150zl z pilotem ktory napewno bedzie dzialal na windows 7 :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dorer Opublikowano 6 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2009 Z własnego doświadczenia wiem że Leadtek TV2000XP-Expert działa na Win7 x64 bo sam takowego używam. Pracuję na sterownikach ze strony producenta. Wcześniej był problem ale można było go obejść patrz tu! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...