NoVyKoMp Opublikowano 28 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2009 Witam jakie chłodzenie wziąć do AMD Phenom II x4 965 AM3 Black Edition ? najlepiej agito bo tam komp zamawiany bądź jeśli nie ma nic fajnego(a chyba tak jest) to komputronik lub inne renomowane firmy, albo po prostu w ostateczności sama nazwa. dzięki wielkie z góry! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew777 Opublikowano 28 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2009 Mugen 2 + AS5 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
axl2000 Opublikowano 8 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2009 Ja wzialem za 70zł Freezera 7 PRO Rev.2 i na 3,7Ghz mam w stresie ~55C ale już zaczyna wtedy być cooler słychać, aczkolwiek jest to lekki szum a nie wkurzający świst :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draenei Opublikowano 8 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2009 A ja powiem Arctic Cooling Freezer Xtreme Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuey Opublikowano 8 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2009 podlacze sie bo tez poszukuje chlodzenia na amd. zwrocilem uwage na Alpenfohn Gross Clockner (czy ktos widzial jakies testy tego?) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pewin Opublikowano 12 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2009 Polecam Scythe Orochi. Jeśli masz miejsce w obudowie to naprawdę warto. Od tygodnia niestety zostałem zmuszony do rozebrania wc. A że nie miałem nic innego w domu to założyłem na płytę std chłodzenie i złożyłem kompa na pająka. Instalacja tego monstrum jest wbrew pozorom banalna. I co najlepsze że temperatury na CPU mam niższe niż na niezłym WC. Proc jak w sigu i na wc temp dochodziły do 55 st, tak teraz mam max 49 st :razz: . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 12 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2009 zwrocilem uwage na Alpenfohn Gross Clockner (czy ktos widzial jakies testy tego?)To samo co Pentagram Karakorum. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateusz28111989 Opublikowano 14 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2009 A ja czytałem że Orochi ma wydajność mniejszą niż wskazuje na to jego wielkość. Dlatego ja polecam, Scythe Ninja2, Mugen2, True- do tego ostatniego jakiś wentyl: SSS 1200, Noiseblocker, Tacens, Enermax Magma, Xigmatek. BTW. Ja tak wybieram a nie powiedziałeś w jakiej kwocie ma być schładzacz? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...