Skocz do zawartości
WormTrojan

Formacik Z 2 Systemami

Rekomendowane odpowiedzi

No to witam ponownie, nie wiem czy czytaliscie moj problem z internetem ale mozecie przeczytac bo te 2 tematy sa lekko zwiazane. Wiec tak jestem zielon jak trawa jesli chodzi o komputery. Tak znam sie na programowaniu lekko. Podstawy znam ale jezeli mam wejsc w podkrecanie, formatowanie i te inne to juz wymiekam. Zawsze robil mi to taki kumpel, niestety jego juz tu nie ma. Wyjechal. Nikt inny nie jest mi w stanie pomoc. Dobra przechodzimy do sedna. Mam 2 WINDOWSY! Jeden na C, Drugi na D. Ten na D jest dlatego ze chcialem sam zainstalowac windowsa nowego i odpalilem tego na C i jak juz bylem na pulpicie to wlozylem plytke i instalator sie wlaczyl :D LOL zamiast bootwania to ja takie cos odwalilem. No nic. Jeszcze chce poinformowac ze ten na C to pirat, ale ja go nie instalowalem byl bardzo dawno temu instalowany przez takiego kolesia. Niestety ja nie wiedzialem ze to pirat. Ja piratem nie jestem. No i problem. Jak zformatowac te dwa systemy ? Prosze was wytlumaczcie mi krok po kroku ja nawet nie wiem jak bootwanie ustawic. Dzieki wielkie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi