bledy Opublikowano 30 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2009 Nie wiem czy to pisać w tym dziale. Bo chcę się tylko o coś zapytać. A więc tak potrzebuje taniego pojemnego i nie koniecznie szybkiego dysku zewnętrznego który by nie psuł się. Marzyciel, nie? Znalazłem coś takiego: http://allegro.pl/item796454344_obnizka_dy...gb_komplet.html Ten allegrowicz ma jeszcze inne aukcje podobne. Pytanie czy coś z tym dyskiem jest nie tak? No bo dla mnie była by bomba kupić 200 GB poniżej 200 zł. Także pytam specjalistów czy to tylko moje bez zasadne podejrzenia. No bo słyszałem o jakiś dyskach z czarnej listy czy coś takiego.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blacklio Opublikowano 30 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2009 Dysk zwykły 200 - 250 GB używany kupisz w granicach właśnie 100 zł, dolicz obudowę drugie tyle i masz super ofertę z allegro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...