Micuel Opublikowano 16 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2002 Zmieniłem magistraale na 133 (6x133) no i mam przekłamania w teście Pixel shader w 3dmarku 2001 Co z tym zrobić :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wisnia666 Opublikowano 16 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2002 No cóż nic sie nie martw ja mam tam artefakty nawet przy wszystkim domyślnym, więc nie zawracaj sobie tym głowy. Scągnij sobie programik ArtifactTester2, przetestuj nim i jak będzie wszystko oki to możesz spać spokojnie. Jeżeli wykryje artefakty to możliwe ze twoja pamięć nie wytrzymuje spróbuj pogorszyć timingi ( ustaw w biosie na fast) albo zwiększ cas latency na 3. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e!Gr00bY Opublikowano 16 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2002 wisnia666 - co mają ustawienia RAMu do artefaktów powodowanych przez pamięci na karcie graficznej? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...