Skocz do zawartości
badman

Bad & Black

Rekomendowane odpowiedzi

Bad & Black

W porównaniu do poprzedniego zestawu zmieniła się karta graficzna, procesor i zasilacz. W układzie chłodzenie zmieniła się chłodnica, węże, blok na GPU oraz płyn. Przedniego panelu na budzie ciągle nie ma, ale mocowanie chłodnicy nie jest już na "styropianik" :]

Dołączona grafika
Dołączona grafika
Dołączona grafika
Dołączona grafika

Dołączona grafikaDołączona grafikaDołączona grafika

Dołączona grafikaDołączona grafikaDołączona grafikaDołączona grafikaDołączona grafikaDołączona grafikaDołączona grafikaDołączona grafikaDołączona grafikaDołączona grafika

Edytowane przez badman

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Temperaturki w streisie... generalnie jest ok... ale grzeje się sekcja zasilania karty (tutaj temperaturka z dodatkowym wentylatorek na karcie) - pomimo tego, iż blok ją zakrywa... przez to, że VRM na karcie się tak grzeje - ogrzewana jest też okolica, czyli chipset południowy - przez co temp mobaska jest wysoka... sic! :]

Dołączona grafika

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Płynu w rezie trochę mało

No trochę za mało

ogulnie wszystko ok, tylko te błękitne mobo nie pasuje kompletnie (co to za płyta głowna ?)

i kąd masz bloki ? na nb, sb, mosfet ? ]

Ta miedz zgrywa sie całkiem fajnie :D

czekam na cdn...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Teraz rozumiem czemu nie chciałeś niklu na blok ;) ładnie to wszytsko wygląda ;) Dobra robota ;)

Tylko temperaturki mi się nie podobają. Może to wina chłodnicy, która nie jest przystosowane do niskoobrotowych wentylków. Spóbuję zainstalować tam fanderki i zobaczę co się będzie działo.

Płynu w rezie trochę mało :wink: Fajnie wyglądają te węże tak ułożone przy gpu.

P.S. gdzie posiałeś moje(kiedyś) memki? :unsure:

A po co więcej płynu? Mogę dolać, ale co to da? Memki sprzedane za taką samą cenę jak kupiłem. Kręciły się ładnie i ogólnie były ok, ale jednak 4GB nie było mi do niczego potrzebne ;]

No trochę za mało

ogulnie wszystko ok, tylko te błękitne mobo nie pasuje kompletnie (co to za płyta głowna ?)

i kąd masz bloki ? na nb, sb, mosfet ? ]

Ta miedz zgrywa sie całkiem fajnie :D

czekam na cdn...

Na czwarty zdjęciu można przeczytać co to za mobasek... co wy z tym plynem?

Bloczki zrobił Hilfiger: Wolklog :]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi