badman Opublikowano 1 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2009 (edytowane) Bad & Black W porównaniu do poprzedniego zestawu zmieniła się karta graficzna, procesor i zasilacz. W układzie chłodzenie zmieniła się chłodnica, węże, blok na GPU oraz płyn. Przedniego panelu na budzie ciągle nie ma, ale mocowanie chłodnicy nie jest już na "styropianik" :] Edytowane 5 Listopada 2009 przez badman Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
badman Opublikowano 1 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2009 Temperaturki w streisie... generalnie jest ok... ale grzeje się sekcja zasilania karty (tutaj temperaturka z dodatkowym wentylatorek na karcie) - pomimo tego, iż blok ją zakrywa... przez to, że VRM na karcie się tak grzeje - ogrzewana jest też okolica, czyli chipset południowy - przez co temp mobaska jest wysoka... sic! :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kotan Opublikowano 1 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2009 Teraz rozumiem czemu nie chciałeś niklu na blok ;) ładnie to wszytsko wygląda ;) Dobra robota ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oliwer21 Opublikowano 1 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2009 Płynu w rezie trochę mało :wink: Fajnie wyglądają te węże tak ułożone przy gpu. P.S. gdzie posiałeś moje(kiedyś) memki? :unsure: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bula01 Opublikowano 1 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2009 Płynu w rezie trochę mało No trochę za mało ogulnie wszystko ok, tylko te błękitne mobo nie pasuje kompletnie (co to za płyta głowna ?) i kąd masz bloki ? na nb, sb, mosfet ? ] Ta miedz zgrywa sie całkiem fajnie :D czekam na cdn... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
badman Opublikowano 2 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2009 Teraz rozumiem czemu nie chciałeś niklu na blok ;) ładnie to wszytsko wygląda ;) Dobra robota ;) Tylko temperaturki mi się nie podobają. Może to wina chłodnicy, która nie jest przystosowane do niskoobrotowych wentylków. Spóbuję zainstalować tam fanderki i zobaczę co się będzie działo. Płynu w rezie trochę mało :wink: Fajnie wyglądają te węże tak ułożone przy gpu. P.S. gdzie posiałeś moje(kiedyś) memki? :unsure: A po co więcej płynu? Mogę dolać, ale co to da? Memki sprzedane za taką samą cenę jak kupiłem. Kręciły się ładnie i ogólnie były ok, ale jednak 4GB nie było mi do niczego potrzebne ;] No trochę za mało ogulnie wszystko ok, tylko te błękitne mobo nie pasuje kompletnie (co to za płyta głowna ?) i kąd masz bloki ? na nb, sb, mosfet ? ] Ta miedz zgrywa sie całkiem fajnie :D czekam na cdn... Na czwarty zdjęciu można przeczytać co to za mobasek... co wy z tym plynem? Bloczki zrobił Hilfiger: Wolklog :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pewin Opublikowano 2 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2009 Jeśli chodzi o poziom płynu, pomijając inne aspekty, jak dolejesz będzie ładniej wyglądać :razz: . A poza tym Bardzo fajny wcet. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oliwer21 Opublikowano 2 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2009 Dokładnie lepiej jak jest do połowy pełny niż pusty :wink: P.S. czyli memki za tanio sprzedałem :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
badman Opublikowano 3 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2009 Dobrze sprzedałeś - tylko nigdy jakoś nic mi 4GB nie wykorzystywało, więc je odsprzedałem, a teraz tak sobie myślę, że kolorystycznie pasowałyby do karciochy (nieszczęsnej, która się grzeje) :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...