qtch Opublikowano 11 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2003 mam dziwny problem. neostrada dziala normalnie, ale co kilka minut robi przerwe i przez jakies 2 min nie wchodza strony tylko czeka, w tym czasie normalnie sciaga dc i moge gadac na gg, ale IE i outlook express stoi, reinstalacja windowsa nie pomaga, zmiana sieciowki tez nie. do polaczenia uzywam raspppoe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit Opublikowano 11 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2003 jakie masz dnsy wpisane ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qtch Opublikowano 11 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2003 nie wpisywalem, a jak to zrobic ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit Opublikowano 11 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2003 panel ster. --> polaczenia siec. --> wlasciwosci polaczenia --> wlasciwosci tcp/ip na dole 194.204.152.34 194.204.159.1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafal Opublikowano 11 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2003 ja mam to samo (przez router na freesco). jest podobnie jak kiedyś jak się czesto waliła neo+ - chyba mają jakiś problem, ale pewnie za parę godzin minie. Choć przyznam, że na razie to trochę wqr...a Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qtch Opublikowano 12 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2003 ja tak mam non stop, ale to przerywa na chwile w trakcie pracy ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qtch Opublikowano 14 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2003 nie pomoglo :( co moze jeszcze byc nie tak ? bo te dnsy wpisalem w otoczeniu sieciowym i w dial-upie polaczeniu z neostrada i sciagalem tego fixa do raspppoe i nadal to samo :( zeczywyscie moze to byc cos z dns'ami, ale nie wiem jak to ustawic, help :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noose Opublikowano 14 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2003 najlepsze na to jest 0800-102-102 powiedz co i jak, jak nie bedzie dzialac, to zglos reklamacje to moze Ci abonament obniza :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qtch Opublikowano 14 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2003 ale ja nie uzywam ich aplikacji, wiec mnie splawia :( a nie chce miec tego pedalskiego "Aplikacja TPSA" w dodatku na fioletowo ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noose Opublikowano 14 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2003 powiesz ze Ci nie chodzila ich aplikacja (nie zabraniaja uzywania innych!!) i ze musiales uzyc zastepczej. jak nie beda Ci chcieli pomoc to powiedz zeby przyszedl technik i sam odpalil wszystko, aby chodzilo cacy :) btw: jaki masz modem? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qtch Opublikowano 14 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2003 xpresslink siemensa, niestety z niego rountera nie moge zrobic, ale niedlugo kipie ten lg 1004 czy cus i zobaczymy, bo mnie siostra meczo o neta, bo na gg siedziec nie moza :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noose Opublikowano 14 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2003 to kijowo :( jakbys mial lucenta to na probe odpalasz router... jak dziala tak jek poprzednio to oznacza ze to wina tpsa, jak nie to twoj komp/modem.... dzwon do nich i powiedz co i jak..... napewno sie skuma jakis typek co jest nie tak :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qtch Opublikowano 14 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2003 nie przejdzie, na linuxie dziala dobrze, mam mandrake9,1 i nie ma tych problemow, Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noose Opublikowano 14 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2003 a reinstall windows ? moze to pomoze ?? btw: zamiast routera kup sobie kompa 486 + plyta + kapke ramu + 2x sieciowka (najdrozszy element :P) + grafa (bo moze sie plyta zawiesic bez niej :() + fdd = ~100-150zl a router 300zl.... stawiasz na nim fressco i po zabawie :) tracisz na to jedna dyskietke :P ale bez hdd za to :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qtch Opublikowano 14 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2003 po1. reinstalka byla wczoraj po2. mam takich kompow 7, tylko lepszych, ale i p100 sie znajdzie, je potrzebuje cos bezglosnego, co mi nie bedzie buczec, jak strszym sie zachce wstac w nocy i do netu wejsc, mialem juz robiony router na kompie, ale nie podoba mi sie ten patent Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noose Opublikowano 14 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2003 czemu ?? ze qmplami sie smiejemy ze na p166 mozna polozyc szklanke wody na proca i zmieniac raz dziennie zeby sie nie grzal :P a tak na serio. z tego co wiem, to fressco prawie nie obciaza proca wiec ten sie nie grzeje mocno..... wymontuj wiatrak z zasilacza i nie zakladaj na proc. powinno dzialac :D serio mowie! :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qtch Opublikowano 14 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2003 zobacze, mam jakies p100mhz i do tego mobo z 16mb ramu, jakis flopp tez sie znajdzie i zasilka, o ile pamietam hdd nie potrzeba ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noose Opublikowano 14 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2003 no ;) to jest najwiekszy + fressco :) odpala sie z fdd.... tylko pamietaj, ze dyskietke musisz skonfigurowac... a jak to Ci nie powiem, bo sam tego nie robilem, ale zaposcisz topic tutaj to zaraz ktos odpowie :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...