Skocz do zawartości
Jordi23

problem resety kompa

Rekomendowane odpowiedzi

hej mam taki problemik , mam vulcano 11 z plynnym regulatorem obrotw. Jest jeden problem w momencie gdy zwiekszam lub zmniejszam obroty na nim pokretlem komp mi sie resetuje lub czasami sie wylacza , wczesniej tego nie bylo , tak nagle od paru dni ??? o co chodzi zasilacz sie konczy???? mam 300W Hunt-key'a

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

to napięcia takie sobie.

może wykrywa płyta awarię wentyla (kiedy zwalnia) chociaż u mnie zatrzymam palcem i chodzi dalej. mam łączone w biosie olewanie awarii wentyla bo spowolniłem titana z 3000 na 2600 i za mało było dla płyty i komp nie wstawał.

ale może to być wina napięć chociaż dziwne, że tylko przy zmianie jest zwis.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

to napięcia takie sobie.

może wykrywa płyta awarię wentyla (kiedy zwalnia) chociaż u mnie zatrzymam palcem i chodzi dalej. mam łączone w biosie olewanie awarii wentyla bo spowolniłem titana z 3000 na 2600 i za mało było dla płyty i komp nie wstawał.

ale może to być wina napięć chociaż dziwne, że tylko przy zmianie jest zwis.

raczej nie o to chodzi tez mam wylaczone te gowna w biosie , chyba jednak zasilka , wrrrrr czeka wymiana :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

szukaj lepszej, jest jakiś temat o true power 400 czy 450 W. może taki? albo deer 450W, też niezłe chyba, że szarpniesz się na chiefteka 360 lub 420, do tego pięknego abita ni żałuj. werto sprzęta zabujać mocniej.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...