Jordi23 Opublikowano 11 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2003 hej mam taki problemik , mam vulcano 11 z plynnym regulatorem obrotw. Jest jeden problem w momencie gdy zwiekszam lub zmniejszam obroty na nim pokretlem komp mi sie resetuje lub czasami sie wylacza , wczesniej tego nie bylo , tak nagle od paru dni ??? o co chodzi zasilacz sie konczy???? mam 300W Hunt-key'a Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 11 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2003 napisz jakie napięcia daje ta zasiłka w full load Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptor Opublikowano 11 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2003 nie związne z twoim problemem - jake masz temperatury przy ustawieniach z sigu (jaki vcore) :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jordi23 Opublikowano 12 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2003 napisz jakie napięcia daje ta zasiłka w full load vcore - 1.74 vcc - 3.09 vio - 3.31 +5V - 4.97 +12V - 11.74 -12V - -11.61 -5V - -5.04 Vsb - 5.02 Vbat - 3.50 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jordi23 Opublikowano 12 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2003 nie związne z twoim problemem - jake masz temperatury przy ustawieniach z sigu (jaki vcore) :?: vcore 1.75 , temp idle 45stp , stress 50 obroty 3000 proc jak w opisie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMD Rulezz Opublikowano 12 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2003 to napięcia takie sobie. może wykrywa płyta awarię wentyla (kiedy zwalnia) chociaż u mnie zatrzymam palcem i chodzi dalej. mam łączone w biosie olewanie awarii wentyla bo spowolniłem titana z 3000 na 2600 i za mało było dla płyty i komp nie wstawał. ale może to być wina napięć chociaż dziwne, że tylko przy zmianie jest zwis. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jordi23 Opublikowano 12 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2003 to napięcia takie sobie. może wykrywa płyta awarię wentyla (kiedy zwalnia) chociaż u mnie zatrzymam palcem i chodzi dalej. mam łączone w biosie olewanie awarii wentyla bo spowolniłem titana z 3000 na 2600 i za mało było dla płyty i komp nie wstawał. ale może to być wina napięć chociaż dziwne, że tylko przy zmianie jest zwis. raczej nie o to chodzi tez mam wylaczone te gowna w biosie , chyba jednak zasilka , wrrrrr czeka wymiana :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMD Rulezz Opublikowano 12 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2003 szukaj lepszej, jest jakiś temat o true power 400 czy 450 W. może taki? albo deer 450W, też niezłe chyba, że szarpniesz się na chiefteka 360 lub 420, do tego pięknego abita ni żałuj. werto sprzęta zabujać mocniej. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...