Gość Opublikowano 16 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2002 hey...no mam maly problem..jak wlaczam kompa np. rano to POST dochodzi do "Checking NVRAM" i komp staje (pojawiaja sie tylko opcje jak wejsc do BIOSu,sekwencja bootowania itp.), wciskam reset komp juz wchodzi do Wina, pojawia sie pulpit,ikony ale komp "wisi"..wiec wciskam jeszcze raz reset i juz jest wsio OK...potem tez moge restartowac ile chce...czego to wina? podkreconego procka???thx Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
libero Opublikowano 16 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2002 Moze nielubi jak mu sie sen przerywa ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr_Dres Opublikowano 16 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2002 Może zasilacz chociaż wtedy nawet by do post-a nie doszedł ale spróbuj uruchomić na jakimś mocniejszym może to jednak to :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lukk Opublikowano 16 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2002 ejjj...no....nie mowcie ze nie wiecie...tacy zaawansowani overclockerzy jak Wy??? IMHO jest to wina zbyt duzego podkrecenia proca ale co zrobic aby to ustalo? napiecie dla pamieci wieksze?dla AGP? bo dla procka mam juz max (1,85)...troszke mnie to po prostu denerwuje.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 16 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2002 No to niech moc bedzie z toba (i gasnica tez :lol: ) No to spróbój go odkrecic i zmiejszyc napiecie. EW odlacz wsio urzadzenia i sprawdzaj jedno po drugim Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ct1 Opublikowano 16 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2002 Wedlug mnie, to jest PSU. Kiedy uruchamiasz komputer za pierwzym razem, to wszystkie urzadzenia ciagna prad, hd, cd, karty, itp. Po wcisnieciu "reset" hd i cd rom nie beda pobieraly tyle samo, jak na "zimny start". Albo masz za maly zasilacz, albo szlak go trafil. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 16 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2002 U mnie jak mialem konieta nagryware to nie startowal tak jak u Lukka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...