R4dziK Opublikowano 5 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2009 (edytowane) witam od pewnego czasu mam dziwny prblem z ładowarką do della xps, oryginalna 65w. podłączam ją do prądu oraz lapa, a ta nie ładuje. lampka kontrolna na ładowarce nie świeci się tak jakby nie miała wogóle zasilania. kabel sieciowy łączący gniazdko z prądem i ładowarke można od niej odpinać. i teraz bajer. wyciągam ten kabel z ładowarki, obracam go o 180 stopni, podpinam i działa. czasem wytarczy kilkukrotnie wyciągnąć i włożyć wtyczke do kontaktu by zaskoczyła. w tym momencie z ładowarka wydaje jakieś dziwne dzwięki. gdy już załąpie wszystko śmiga bez problemu. czasem działa bez problemu od razu po podłączeniu, czasem trzeba pokombinować, co mnie strasznie denerwuje. i teraz pytanie. spotkał się ktoś z czymś takim? da się jeszcze coś z tym zrobić, czy mam się powoli rozglądać za nową ładowarką? może ktos ma pomysł co moglo być przyczyną, że jej tak odbija. e: no to się dokonało. ładowarka padła R.I.P w sumie temat do kosza, nie sądze by się komuś przydał Edytowane 16 Listopada 2009 przez R4dziK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...