SteelSeries Opublikowano 5 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2009 Witam. Czym się mam sugerować w wyborze kable HDMI -> DVI-D. Na allegro jest ich mnóstwo są też różne ceny czym się sugerować przy wyborze takiego kabla ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrol Opublikowano 18 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2009 Witam. Czym się mam sugerować w wyborze kable HDMI -> DVI-D. Na allegro jest ich mnóstwo są też różne ceny czym się sugerować przy wyborze takiego kabla ?proponowałbym najpierw spróbować pożyczyć od kogoś taki kabelek. Jak testowałem tego typu kabel na lcd LG okazało się, że kolory są blade, w żaden sposób nie mogłem uzyskać zadowalającej 'soczystości' barw, więc zostałem przy d-subie. Z kolei na tym samu kablu przy podłączeniu do lcd samsunga problem nie występował, co wykluczyło złą jakość kabla. Na LG po prostu lepiej funkcjonował d-sub.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...