fuxmen Opublikowano 12 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2003 sciągałem plik na 670 MB gta 3 vice city i miałęm już 300 MB przyszłem po szkole a siora <span style="color:red;">[ciach!]</span>a mówi mi że właczya i nie było tego tam na liście myślałem że roz<span style="color:red;">[ciach!]</span>le cały pokój <span style="color:red;">[ciach!]</span>a w katalogu jest ten plik cośtam.dat ma ponad 300 MB ale czemu go nie ma na liście i czy da się go przywrócić bo jak nie to chyba się <span style="color:red;">[ciach!]</span>a zapirdole i siorę też Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dick Opublikowano 12 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2003 włacz programik k-dat z pakietu kaaza lite i odczytaj źródło, mi sie to udało po reinstalce....pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daro1 Opublikowano 12 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2003 Wrzuć ten plik (*.dat) do foldera pobieranych plików kazy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuxmen Opublikowano 12 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2003 ja mam kaza media desktop więc nie wiem a z wrzuceniem to zaraz spróbuję Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuxmen Opublikowano 12 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2003 chodzi dzięki wam wywaliłem wyłączyłem kaze skopiowałem spowrotem i loto jeszcze raz dzięki!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...