wojtt Opublikowano 12 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2003 kt400 obsluguje agp 3.0 i zadne nizsze jak zrozumialem z instrukcji do mojej plyty glownej. agp 3.0 czyli napiecie=1.5V oraz tryb agp 4x/8x. jak to sie ma do radeona 9100 - agp 1x/2x/4x. czy bedzie dzialal z ta plyta glowna? co lepsze Sapphire czy Supergrace? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Opublikowano 12 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2003 Będzie działał :) I lepszy Sapphire chyba, ale dopilnuj, żeby miał 128bit pamięci. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 12 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2003 Będzie na 100% u mnie działa :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
UfoK Opublikowano 12 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2003 Zadziałą bez problemu. A co do karty to uważaj aby nie kupić wersji 64bit. Ostatnio się właśnie takie pojawiły. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMD Rulezz Opublikowano 12 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2003 skąd koleś wziął to "czy będzie działać?". przecież płyta obsługuje 4x i karta też więc musi działać. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtt Opublikowano 12 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2003 heh. instrucja do plyty glownej mnie nastraszyla ;) serio na 1szej stronie jest wielkie ostrzezenie o kartach graf ktore moga nie dzialac na tej plycie ale ciezko zrozumiec o co chodzi wiec wole sie zapytac i byc pewnym "Kto pyta nie bladzi" :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMD Rulezz Opublikowano 13 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2003 " a kto nie poszuka i założy nowy temat dostanie ajzd " :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtt Opublikowano 13 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2003 " a kto nie poszuka i założy nowy temat dostanie ajzd " :)heh to daj linka gdzie to juz bylo na forum Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...