Skocz do zawartości
kamisos

Thomson Twg850-4u Problem

Rekomendowane odpowiedzi

Witam wszystkich.Jestem Nowy na tym forum i chciałbym zasięgnąc porady gdyz probowalem wszystkiego (dosłownie) i nic nie pomoga ale do rzeczy... Mam od tygodnia umowe z UPC na net 25Mb i problem jest nie z czym innym jak z torrentami. Wiem bylo duzo tematow na ten temat lecz serio nic nie pomaga transfer to 20kb/s +/- co jest wynikiem ponizej krytyki. Porty mam odblokowane na tym modelu firewall wylaczony ustawienia w torentach zgodznie z wieloma instruckjami ma ktos jakis pomysl na przyczyne takiego niskiego transferu?(seedow jest sporo bo ok 100 -200 wiec to nie jest wina tego) z góry dziękuje za pomoc

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam wszystkich.Jestem Nowy na tym forum i chciałbym zasięgnąc porady gdyz probowalem wszystkiego (dosłownie) i nic nie pomoga ale do rzeczy... Mam od tygodnia umowe z UPC na net 25Mb i problem jest nie z czym innym jak z torrentami. Wiem bylo duzo tematow na ten temat lecz serio nic nie pomaga transfer to 20kb/s +/- co jest wynikiem ponizej krytyki. Porty mam odblokowane na tym modelu firewall wylaczony ustawienia w torentach zgodznie z wieloma instruckjami ma ktos jakis pomysl na przyczyne takiego niskiego transferu?(seedow jest sporo bo ok 100 -200 wiec to nie jest wina tego) z góry dziękuje za pomoc

Ja mam 4Mbit (co prawda inny provider) i czasem mam 300kb, czasem te 400 a przeważnie 25 ;) nic innego jak blokowanie usługi przez operatora.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no tak w teorii tak ale nie wszyscy z UPC maja taki problem a te smieszne kb/s to jakas zenada:/ moze wiesz czy mozna do nich zadzwonic i sie ze tak powiem wyklocic o swoje?? ja bym chetnie zadzwonil ale musze sie upewnic w 100% ze nic innego imi nie pozostaje..

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi