plastekk Opublikowano 10 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2009 mam problem z konfgiracują tp-link td-w8901g ustawienia jak na screenie wg wujka google są ok ale nie u mnie ktoś tam miał VCI na 1 a VPI na 32 na neo i też mu działało. Ja sprawdzałem na wszystkie spsooby i nie mogę sobię poradzić. Z starym planetem ADE-4400 też miałem jakiś zgryż z protokołem PPP ale po odpowiednim wpisaniu VCI i VPI banglało. Czasami po wpisywaniu tych dwóch wartość mam error ( duplicate bla bla.. ) Jakieś pomysły? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bonnou Opublikowano 11 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2009 (edytowane) Mam taki sam model (internet od Neostrady). Konfiguracja moim zdaniem była prosta. Ustawienia: Korzystałeś z opcji Quick Start? Edytowane 11 Listopada 2009 przez ShadyTurtle Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lysyn Opublikowano 11 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2009 Tu jest wszystko: http://www.dipol.com.pl/konfiguracja_route...ada__bib504.htm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eryk Opublikowano 11 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2009 Sorry za OT, ale czy Wam ten router piszczy, po przybliżeniu ucha do niego ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
plastekk Opublikowano 11 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2009 net odpalony ale chodzi przez ok 5minut ( całkiem szybko i przyjmnie ) potem działa tylko skype i gg , stronki nie chcą chodzić. Pomaga albo restart albo wpisanie automatycznie w TCI 192.168.1.5 potem maska podsieci 255.255.255.0 , zapisuje , za 10sekund daje na auto i znów net chodzi przez jakieś 5minut. Jakieś sugestie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bonnou Opublikowano 11 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2009 Sorry za OT, ale czy Wam ten router piszczy, po przybliżeniu ucha do niego ?Żadnych podejrzanych dźwięków nie zaobserwowałem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
plastekk Opublikowano 11 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2009 router nie działal , wlozylem znow liveboxa który chodził notabene od 3 miesiecy bez problemow. A objaw był taki sam , czyli gg i skype działa a strony już nie. Zauważylem ze win update ma coś do zainstalowania , zainstalowalem , urchomilem od nowa i TP link dziala na razie bez zarzutów choć WIFI sciąga tam samo jak w LB ( wychodzę poza dom do garażu ) . Czas dokupić chyba mocniejszą antenkę Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...