alchemykk Opublikowano 11 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2009 Witam! W związku z tym, że mam zamiar kupić sobie nowego kompa, muszę podjąć chyba najtrudniejszą dla mnie decyzję( ). Chce znaleźć obudowę, w którą zmieszczę: Procesor : Intel Core i7 860 - 999 zł Chłodzenie Procesora : AC Freezer Xtreme Rev. 2 - 135 zł Płyta Główna : ASRock P55 Extreme - 490 zł RAM : Corsair 2x2GB 1600MHZ XMS3 DHX - 359 zł Karta Graficzna : PowerColor Radeon HD5870 1GB - 1450 zł Zasilacz: OCZ ModXStream Pro 600W - 340 zł HDD : Samsung 500GB 16MB Cache F3 - 169 zł Napęd : Samsung SH-223B SATA - 99 zł RAZEM : 4041 zł Myślałem nad NZXT Alpha Classic Series Window. Nie znam się na obudowach, więc mam pytanie, czy zmieszczę w nią wszystkie podane wyżej podzespoły. Mam również pytanie dla posiadaczy w/w obudowy. Jaka jest cyrkulacja powietrza i czy obudowa jest solidnie wykonana? Pozdrawiam, alchemykk. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Huberek Opublikowano 11 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2009 Kwota? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draenei Opublikowano 11 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2009 Napisz jaki jest budżet. Wstępnie proponuje Lancoola K62. A jeśli jest większy budżet to Corsair 800D, Lian Li PC-V2110B(ogólnie Lian Li będą dobre), Zalman GS1000. Twoje GPU ma 27cm, potrzeba sporo miejsca. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alchemykk Opublikowano 15 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2009 miałem zamiar wydać jak najmniej p; podawajcie propozycje tak w granicy 300zł ;s Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baracudek Opublikowano 15 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2009 Lancool k58 ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodzio.k Opublikowano 15 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2009 (edytowane) Jak lubisz sprzątać to polecam. Mam bude jak w opisie i sciąga kurz z kilometra. Teraz za pózno a gość mnie ostrzegał. hehe A bym zapomniał. Ta grafa nie wejdzie ci bez wyjecia kosza na 3 dyski. Zostaje jeszcze miejsce pod koszem z napedami na 2 dyski. Ja chciałem złożyć RAID 2X250 plus dysk na magazyn czyli muza i filmy -- nie da rady z tą grafą Edytowane 15 Listopada 2009 przez bodzio.k Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alchemykk Opublikowano 15 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2009 dobrze by było, gdyby obudowy które podacie były dostępne na esc.pl ;> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...