Taczus Opublikowano 13 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2009 Nie wiem czy jest to odpowiedni temat do tego działu, jednak chciałbym zasięgnąć rady ludzi mieszkających w Warszawie. Mianowicie, prosiłbym o polecenie mi jakiegoś serwisu komputerowego, w którym złożonoby mój komputer solidnie i za umiarkowaną cenę. Prosiłbym o podanie nazw i lokalizacji takich miejsc w Warszawie. Części już mam, dla zainteresowanych: Phenom II X4 955 + Mugen II AsRock M3A780GXH Patriot 2x2GB AMD Edition (1600Mhz) Samsung F3 500GB OCZ ModXStream 600W Cooler Master Dominator Radeon 5850 Asus Z góry dziękuję za odpowiedzi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZwieRZakwawa Opublikowano 13 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2009 (edytowane) Hieh, jak chcesz to ja ci mogę złożyć tego kompa solidnie i tanio (powiedzmy za przysłowiowe duże piwo:P) :P a serwis cóż... zależy na kogo trafisz, ale generalnie w większości robią aby działało, bo po co tracić czas na robotę :P jak coś wal na PM. Chociaż jak koniecznie ma być serwis to pochodź po giełdzie pod GUS'em i popytaj za ile złożą... chociaż trzeba uważać, bo widziałem tam paru wybitnie uzdolnionych serwisantów; np. ukruszone Athlony na kilogramy że nie wspomnę o tym jak kumplowi wcisneli do płytki na P31 4 dwustronne kości po 1GB a na jego obiekcje czemu widać tylko 2GB przyjeli je na gwarancje po czym gdy sprawdzili stwierdzili że XP mu więcej niż 2GB nie obsłuży... <rotfl> Edytowane 13 Listopada 2009 przez ZwieRZakwawa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzeg255 Opublikowano 13 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2009 Jak nic nie znajdziesz,to pisz na priv.Zloze Ci za darmo,do tego nie jest potrzebny serwis. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...