Włodi Opublikowano 15 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2009 Mam słuchawki z mikrofonem podłączone do latopa HP Pavilion dv6000, dźwiek: Realtek ALC 268. Problem jest taki że chcę słyszeć to co mówię do mikrofonu w słuchawce (na żywo). Pamietam, że w soundblasterach zaznaczało się mikrofon i już się słyszało mowę natomiast na tym realteku to jakos nie chce zadzialac. System to Vista. To laptop brata, ktory w krotce bedzie prowadzil radio i zalezy mu na tej sprawie dlatego prosilbym o jakies porady. Z góry dzieki! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pkomp Opublikowano 18 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2009 to niech kupi kartę bo na tej padace to tylko męczarnia...to się gdzieś ustawiało w panelu realteka chociaż w panelu windowsa też się pewnie da - playback ma być odmutowany mikrofon i ustawiony by było słyszać no i w record również...też się z tym troszkę bawiłem bo to strasznie nielogicznie zrobione Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Włodi Opublikowano 19 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2009 Z tego co pamietam to nie było tam żadnego mutowania. Możesz to jakoś jaśniej wytlumaczyć? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...