Cinek123 Opublikowano 21 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2009 Witam Chciałbym zasięgnąć kilku rad co do mojego drugiego LC Będę chłodził quada 2,8 ghz i karte 9800 gtx+ Wiem już że kupię Pompke Swiftech MCP655 Chłodnica -? Blok na CPU -? Blok na GPU -? Rezerwuar- O-Tank 170 Jednak nie wiem jaką dobrać chłodnicę i bloki :wink: ,proszę o rade. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borys-Tech Opublikowano 21 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2009 Może napisz ile masz $$ na wydanie bo tak to można wróżyć z fusów :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 21 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2009 Rodzinka ek pięknie by tu wyglądała nikiel + plexi :wub: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=YoGi=- Opublikowano 21 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2009 Moze najpierw przejrzyj forum, bo takich tematow bylo multum... jest napisane co kupic i jaki sprzet ktos chce chlodzic... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...