uszek Opublikowano 13 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2003 Mam dsk w kieszeni i jak go wyciagne po godzinie to jest dosc ciepły za ciepły i własnie moje pytanie czy opłaca sie instalowac jakis radiator na kieszeni czy moze lepiej zeby był odłaczony ten dysk i siedział w kieszni i jak go bede potrzebował to go sobie podepne Co lepiej?? i jak ten wiatrak zamontowac?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uszek Opublikowano 13 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2003 2. A i jeszcze jedno czy sa jakies zaslepki na przod obudowy ktore miałyby dziurki lub cos w tym stylu bo moje sa całe s plastiku no i zadnej dziurki 2. Co ile trzeba czyscic tak mniej wiecej wentylatory i czy musze zdejmowac wentylator na procesorze ( boje sie zeby nie uszkodzic procesora bo jestem w tym jeszcze biały) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 13 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2003 1. jaki dysk - firma model predkosc talerzy :?: 2. jaka kieszen - moze RH-06 ze zdjemowanymi gora i dolem :?: jak tak to mozesz np zdjac obie klapki - bedzie jakis tam przpelyw powietrza, jak masz wolne wneki 5.25 to umiesc tak kieszen bez klapek zeby nad nia byla wolna wneka 5.25 a jak mozesz to i pod kieszonka 2 wolna tez nie zaszkodzi 3. po co Tobie zaslepki z dziurkami :?: 4. wentylatory czysimy wedle uznania - jedni raz na tydzien a inni raz na pol roku - to zlezy czy sie Tobie chce czy jest duzo kurzu itd - przeczytaj tez temat o filtrach 5. zeby czyscic wentylator na procku to nie musisz zdejmowac calego coolera - jak czycisz z kurzu to wystarczy dmuchnac np sprezonym powietrzem a jak chcesz nasamrowac to mozesz odkrecic wentylator od radiatora Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas20 Opublikowano 13 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2003 Tak wogole to zauwaz, ze kieszen jest z plastiku, a HDD oddaje cieplo na boki. Jak chcesz mozna kupic kieszenie z wiatrakami, albo samemu cobie cos takiego wstawic. Jak nie jest Ci on strasznie potrzebny i nie chcesz sie bawic w WC to odlacz. Ja u siebie mam duuze radiatory od gory i od dolu i jak na razie 24-25C :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uszek Opublikowano 13 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2003 Ja mam nad obudowa 2 cm miejsca a dysk jest mi w zasadzie niepotrzebny bo to tylko 1Gb wiec to jest tylko do wynoszenia z domu i tak zrobiłem odłaczyłem dysk w kieszeni dałem ja na najwyzsza połeczke ze pod nia jest wolne miejsce a na 3 jest CD-rom przeczysciłem wiatraki i cała płyte odkurzyłem z kurzu myslałem nad dziura na gorze obudowy ale czy mi sie to wogole opłaca ze sprzetu nie zamierzam wyciagac nie wiadomo czego bo jest mi to w zasadzie niepotrzebne bo na gry nie mam czasu a siedze pod linuksem coraz wiecej wiec tam nie ma w co grac tak wiec temat jest skonczony :) wszytsko przeczyszczone i wszystko gra!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...