dymy Opublikowano 16 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2002 ..mam pamiec SPECTEK'a. jak puszcze ja na CL2 to komp wstaje ale winda(98se) tylko prawie. jush po drugim logo wyrzuca "Błąd ochrony Windows". więc teraz nie wiem czy to kwestia tego ze pamieci sa CL3 czy jakas inna przyczyna? tak profilaktycznie to chcialbym sie dowiedziec jak rozpoznac pamieci ktore kulaja na CL2 bez wkladania ich do kompa? wogole da sie to zrobic? ..i jesli mozna prosic o kilka nazw firm produkujacych pamieci na ktore w tej kwesti mozna liczyc (najlepiej tych mniej znanych).. thx & cya Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wofek Opublikowano 16 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2002 jakie masz Specteki te z hologramem czy bez ? 7ns czy 7,5 ns ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dymy Opublikowano 16 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2002 ..z holo! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wofek Opublikowano 16 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2002 One nie zawsze chodziły na CL2 te bez hologramu są lepsze ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dymy Opublikowano 16 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2002 ..czy trojki wogole nie wstaja gdy sie je puści na CL2 czy moze swiruja jak moje? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...