renegade Opublikowano 13 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2003 hey mam takie pytanie (moze lamerskie ale serio niewiem :wink: ); Jak sie włacza taki jak by statbar w WinXp ktory pokazuje miedzy innymi, ilosc ramu (wykorzystywane/wolne), uzycie procesora, siec (upload/download) itp. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy_Ivan Opublikowano 13 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2003 Czegoś takiego nie ma standardowo chyba że myślisz o Menadzeże zadań windows, jak tak to Ctrl, Alt, Del. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 13 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2003 sa pogramiki... jeden wlasnie sie nazywa StatBar :) i tak jak kolega wyzej napisal ctrl+alt+delete :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
renegade Opublikowano 13 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2003 ooo to mi chodzi o ten programik nawet nie wiedzialem ze sie tak nazywa -statbar , bo ze ctrl + alt + del to wiem ale to jest menadzer zadan wlasnie a mi chodzilo o ten pogramik ;) w kazdym razie thx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 13 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2003 oprocz tego mam jeszcze smartbarxp :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ssound Opublikowano 13 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2003 jakos nie lubie smartbara, polecam samurize, troche sie trzeba narobic zeby go ustawic ale warto :) zajmuje minimalnie pamieci bo konfiguruje sie w osobnej aplikacji a sam klijent zajmuje umnie 1,5MB ramu no i mamy duży wplyw na to jak to ma wygladac i dzialac, umnie wyglada to tak: http://picserver.student.utwente.nl/getpicture.php?id=118304&size=128 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...