Aidy Opublikowano 29 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2009 Proszę o pomoc. Mam laptopa Dell Inspiron 1720 (Core 2 Duo 2x2GHz, 4 GB RAM, GeForce 8600 GS). Oryginalnie zainstalowany był na nim system Windows Vista 32-bit, zakupiłem niedawno WIndows 7 64-bit i instalacji pojawiły się pewne problemy. Otóż wszystko śmiga dobrze, ale podczas pisania w edytorze tekstu, na forum bądź na GG, co jakiś czas zdarza się, że kursor przenosi się w miejsce, gdzie ustawiona jest mysz. Dzieje się tak raz na około dwie minuty, nie wiem, od czego to zależy :/ Na pewno problem nie dotyczy tego, że dotykam touchpada podczas pisania, sprawdzałem. Zainstalowałem najnowsze sterowniki Synaptics dla Windows 7 x64, niestety wydają się działać poprawnie, jest tak, jak przed ich zainstalowaniem. Tak samo sprawa się ma ze sterownikami ze strony Della (w tym wypadku dla Vista 64) Problemem na pewno nie jest wirus, ponieważ dzieje się tak od początku, poza tym skanowałem dysk antywirusem. Mój laptop nie znajduje się na liście komputerów Della kompatybilnych z Win7, no ale poza tym wszystko działa, więc bardzo chciałbym rozwiązać problem tego touchpada tego touchpada. Problem wydaje się znikać po wyłączeniu touchpada, ale to nie jest rozwiązanie... Proszę o pomoc :) Tylko nie piszcie, żebym wrócił do Visty ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidy Opublikowano 3 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2009 podbijam. Bardzo prosze o pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...