ohuzo Opublikowano 29 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2009 (edytowane) Witam, czy możecie mi doradzić który z tych dwóch monitorów kupić? Czytałem recenzję Asusa ale nigdzie nie mogę znaleźć recenzji Samsunga aczkolwiek mój szwagier niedawno taki zakupił i przyrównywałem go do mojego obecnego Benq G2400w, co mogę stwierdzić to, że samsung jest nieco jaśniejszy i ma bardzo denerwującą rażącą krwisto czerwoną diodę zasilania. Jest też jedna niewiadoma w przypadku Asusa czy ma on tuner mpeg-2 czy mpeg-4, na stronie producenta nie ma tego podanego a w recenzji znalezionej w necie też nie ma tego podanego, może ktoś z was ma jakieś info? EDIT: Dzwoniąc na infolinię Asusa dowiedziałem się, że ten model ma tylko mpeg-2 więc nici z niego. W takim razie mam do wyboru Samsunga P2470HD albo LG M2794DP-PZ. Nie wiecie może co będzie lepsze? Edytowane 1 Grudnia 2009 przez ohuzo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...