qhash Opublikowano 30 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2009 Witam, Mam takie pytanko - czy ma ktoś plastikową podkładkę pod mysz, np coś takiego:http://www.cooling.pl/revoltec-fightmat-advanced,produkt,1556.html. Chciałbym wykonać sobie swoją własną podkładkę i dlatego pytanie do posiadaczy - jakbyście opisali mi fakturę tego sprzętu? Czy ktoś mógłby mi zrobić fotkę jakimś dobrym aparatem z obiektywem do makro pod kątem tak 45-50 stopni? Pozdr, Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ainaruth Opublikowano 30 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2009 wiesz co ja zrobiłem? Wziąłem myszę na wycieczkę po Tesco i Realu i obadałem takie rzeczy jak teflonowe blachy do ciast i deski do krojenia.. no i znalazłem taką jedną deskę co idealnie pasuje rozmiarem pod mojego QCK, a ślizg daje porównywalny albo lepszy niż plastikowa podkładka A4tech X7. No a koszt 10zł jest po prostu śmieszny za porządną podkładkę :E Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...