Martinii Opublikowano 4 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2009 Witam, W chwili wolnego czasu uaktualnilem troche moje wc. Poprzednie WC dzialalo u mnie okolo 2 lat. Po tym czasie spod D-Teka byl zapchany jakimis fafolami, Tygon zżółkł, w bloku na NB od Kynka byly opilki po tworzeniu spodu... Wszystko przeczyscilem i wymienilem wszystkie zlaczki. Sprzet jak w podpisie chlodzi uklad skladajacy sie z: D-Tek Fuzzion rev. 1 + uszczelka z zestawu Nozzle Kit 2 x EK Water Blocks Mosfet Asus 3a Acetal + 2 x Backplate Swiftech MCW60-R Rev.2 MNP Channel Pro V3 pompa CWU Leszno Tygon 8/11,2 zlaczki skrecane Feser (w wiekszosci) chlodnica Feser Xchanger Triple Radiator 360 + 3 x S-Flex 1200 woda destylowana + petrygo w proporcji 5:4 Fotki: Jak widac zrezygnowalem z bocznej scianki obudowy. Zastapilem ja siatka przeciwkurzowa, ktora kupilem w Castoramie. Dzieki temu jest przewiewnie i w miare czysto w srodku. Siatke mocuje sie na rzep, wiec jest latwo ja zdjac i zalozyc. Wentylatory sterowane sa panelenm mojej konstrukcji: Pod jednym przelacznikiem sa wszystkie trzy wentyle na chlodnicy. Plany na przyszlosc: wymiana zlaczki w gornym bloku na mosfetach na kolanko BP, zmiana weza dochodzacego do gornego bloku na mosfetach takze na Tygon (nie starczylo mi na to polaczenie) i mooooze w dalszej przyszlosci zmiana weza na jakis grubszy wszedzie gdzie bedzie mozliwosc. Pozdrawiam ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JaX_CCC Opublikowano 4 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2009 co to za radiaxy nagrafice? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martinii Opublikowano 4 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2009 Nie pamietam. Kiedys byly na topie i kupilem 2 komplety. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Racuch Opublikowano 4 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2009 te radiaxy to revoltec wc-cik schludny i zadbany, mam podobnie zamontowaną chłodnicę :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BuMeL Opublikowano 5 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2009 (edytowane) Pianka wyglada znajomo, jak to ta sama, ktora producenci pchaja do pudelek pod mobo to nie polecam, nie wyczyscisz tego jak sie zakurzy. Ciekawy pomysl z siatka na boku, poza tym schludnie. Edytowane 5 Grudnia 2009 przez BuMeL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...