lkaczmarek Opublikowano 4 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2009 Witaj! Zapraszam do wypełnienia krótkiego zestawu kwestionariuszy w ramach badań naukowych dotyczących samopoczucia Internautów. To dla nas bardzo ważne, żeby poznać Twoje opinie. Wypełnienie całej ankiety zajmuje około 10 minut. Jeżeli jesteś osobą niepełnoletnią przed udziałem w badaniu niezbędna jest zgoda twoich rodziców. Bardzo dziękujemy za czas i wsparcie naszych badań. Informacje o ich wynikach zostaną umieszczone na forum po ukazaniu się publikacji. Kliknij poniższy link, aby przejść do ankiety: http://bad.questionpro.com Osobom, które uczestniczyły w podobnych badaniach na początku tego roku, raz jeszcze dziękujemy za zaangażowanie. Wyniki zostały już opracowane i mamy nadzieję, że na początku przyszłego roku zostaną opublikowane. Wtedy niezwłocznie przekażemy informacje o wynikach i wnioskach. dr Łukasz Kaczmarek Instytut Psychologii Uniwersytet im. Adama Mickiewicza e-mail: lkacz@amu.edu.pl PS. Przepraszam użytkowników FORUM, jeśli umieściłem post w niewłaściwym miejscu i proszę moderatorów o ewentualne przesunięcie go do odpowiedniego działu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d0nMD Opublikowano 5 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2009 Po drugim dalej już zmęczyłem się ;) Jest za dużo możliwości i sama ankieta jest za długa. Czuję się jak Arnold Boczek w odcinku "Galareta społeczna", gdzie pytany o cokolwiek odpowiadał "nijak", "tak sobie", "w sam raz", "raczej nie" lub też "nie wiem". Liczysz się z tym, że ktoś może po prostu już się znudzić i wypełnić na chybił-trafił? Weryfikujesz to (np. zadając to samo pytanie po 2-3 razy)? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lkaczmarek Opublikowano 5 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2009 (edytowane) Dziękuję za podjętą próbę. Każde pytanie zadawane jest tylko jednokrotnie. Dziękuję również użytkownikom Pure PC, którzy zdecydowali się już wypełnić kwestionariusz i zapraszam kolejne osoby. Pozdrawiam serdecznie, Łukasz Kaczmarek Edytowane 5 Grudnia 2009 przez lkaczmarek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lkaczmarek Opublikowano 22 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2010 Witam, Ankieta będzie dostępna do 30 marca 2010. http://bad.questionpro.com Zapraszamy! Łukasz Kaczmarek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...