Skocz do zawartości
lkaczmarek

Ankietowe Badania Naukowe - Psychologia - Zaproszenie

Rekomendowane odpowiedzi

Witaj!

Zapraszam do wypełnienia krótkiego zestawu kwestionariuszy w ramach badań naukowych dotyczących samopoczucia Internautów.

To dla nas bardzo ważne, żeby poznać Twoje opinie.

Wypełnienie całej ankiety zajmuje około 10 minut.

Jeżeli jesteś osobą niepełnoletnią przed udziałem w badaniu niezbędna jest zgoda twoich rodziców.

Bardzo dziękujemy za czas i wsparcie naszych badań. Informacje o ich wynikach zostaną umieszczone na forum po ukazaniu się publikacji.

Kliknij poniższy link, aby przejść do ankiety:

http://bad.questionpro.com

Osobom, które uczestniczyły w podobnych badaniach na początku tego roku, raz jeszcze dziękujemy za zaangażowanie. Wyniki zostały już opracowane i mamy nadzieję, że na początku przyszłego roku zostaną opublikowane. Wtedy niezwłocznie przekażemy informacje o wynikach i wnioskach.

dr Łukasz Kaczmarek

Instytut Psychologii

Uniwersytet im. Adama Mickiewicza

e-mail: lkacz@amu.edu.pl

PS. Przepraszam użytkowników FORUM, jeśli umieściłem post w niewłaściwym miejscu i proszę moderatorów o ewentualne przesunięcie go do odpowiedniego działu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Po drugim dalej już zmęczyłem się ;)

Jest za dużo możliwości i sama ankieta jest za długa.

Czuję się jak Arnold Boczek w odcinku "Galareta społeczna", gdzie pytany o cokolwiek odpowiadał "nijak", "tak sobie", "w sam raz", "raczej nie" lub też "nie wiem".

Liczysz się z tym, że ktoś może po prostu już się znudzić i wypełnić na chybił-trafił? Weryfikujesz to (np. zadając to samo pytanie po 2-3 razy)?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dziękuję za podjętą próbę. Każde pytanie zadawane jest tylko jednokrotnie.

Dziękuję również użytkownikom Pure PC, którzy zdecydowali się już wypełnić kwestionariusz i zapraszam kolejne osoby.

Pozdrawiam serdecznie,

Łukasz Kaczmarek

Edytowane przez lkaczmarek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi