Gość qtrix Opublikowano 7 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2009 Witam.Mam pewien problem z moim monitorem ponieważ wczoraj siedząc na komputerze i przeglądając stronki monitor nagle się wyłączył.Myślałem że się sam wyłączył lecz jak go włączyłem to on zaskoczył na 1sek i znów się wyłączył (dioda nie mrugała! świeciła ciągłym światłem normalnie jak by działał ).Nie wiem na czym może polegać ten problem ponieważ stało się to nagle nic nie grzebane.Pozdrawiam i mam nadzieje że ktoś mi pomoże. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzejs82 Opublikowano 7 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2009 podlacz do innego kompa i zobacz czy dziala Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akodo Opublikowano 7 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2009 dokladnie tak jak radzi andrzejs82, sprawdz albo PC z innym monitorem albo ten monitor z innym PC (np. niech wpadnie kupel z laptopem jak nie masz drugiego PC) i bedziesz mial jasnosc. Oczywiscie na poczatku sprawdz czy kable sa dobrze wcisniete :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość qtrix Opublikowano 8 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2009 hmm kable są dobrze wcisniete bo podłaczyłem drugi monitor CRT na tych samych kablach i działa.pozdr0 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akodo Opublikowano 8 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2009 no to serwis tylko. najpierw zadzwon i powiedz jakie objawy a tam Ci powiedza co i jak. Serwis na monitory jest door2door czyli nie musisz z domu wychodzic tylko za darmo przyjedzie kurier zabierze i przywezie naprawiony :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...