crackers Opublikowano 16 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2002 No... ze 2 miechy mnie tu nie było. A szkoda bardzo. Stęskniłem się ludzie za Wami :cry: Ale już jestem i Was na dłuższy czas nie opuszczę :D No i tradycyjnie mam jakieś pytanie: Do czego służą zworki na karcie graficznej? Czy mogą one blokować aktualizację BIOSu karty??? Bo pojawia mi komunikat, że EEPROM nie jest włączony czy coś takiego. Doradźcie mi coś i dobrze by było, jakby ktoś miał jakiegoś linka z wiedzą na ten temat. A tak na marginesie dodam jeszcze, że zdjąłem sobie z mojego Tulipanka heatsinka, co miało mi dać 2 st. mniej. W rezultacie dało 6 st. więcej i pocięte palce :evil: P.S. Kiedy i gdzie wreszcie się spotykamy??? Na WGK??? 6 lipca??? Pozrufka dla wszystkim uczestników forum. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crackers Opublikowano 16 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2002 Hey! Ludzie... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 16 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2002 Witaj ponownie Crackers !!! BTW Tulipanka, moze zaloz mu z powrotem czpeczke ? :P Dziwne to troszke ze nie spadla temp, a wrecz wzrosla ? 8O Moze pasty nie dales odpowiednio, albo jakas badziewna ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crackers Opublikowano 16 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2002 ArcticSilver3 to chyba raczej nie badziewie... Weźcie mi coś doradźcie z tym BIOSem!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 16 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2002 Co do AS III, to wrecz odwrotnie :) To bardzo dobra pasta. Ale z biosem Ci nie pomoge (nie zebym nie chcial) :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crackers Opublikowano 16 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2002 Ale z biosem Ci nie pomoge (nie zebym nie chcial) :?Spox. Więc kto się zna na zwrokach na graficznej i na wymianie biosów na nich??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crackers Opublikowano 16 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2002 No i kiedy wreszcie to spotkanie??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crackers Opublikowano 16 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2002 Słyszy mnie ktoś? Albo chociaż widzi co piszę... :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzybu Opublikowano 16 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2002 ee no z tulipanem to ja mysle ze teraz slabiej chlodzenie do niego dociska albo moze jakos krzywo a grafa to nie wiem za bardzo nie napisales co to zza grafa na gigabyte wiem ze byla zwora turbo/normal a tak na marginesie to w swoim geforce'u tez bym sobie biosa zmienil Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crackers Opublikowano 16 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2002 nie napisales co to zza grafaJuż się robi: Prolink GeForce2 MX-400 64MB VO 5ns. Wiec jak z tymi zworkami??? P.S. Jedna chyba jest taka: JP1-JP2-JP3. Do czego to??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cherry Opublikowano 16 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2002 Jeśli jest tam tv-out to służą one (ja od tego miałem dwie) do zmiany domyślnego trybu telewizyjnego (ntsc/pal). U mnie była na Prolinku GF2Ti jeszcze trzecia zworka, która po modyfikacji biosu umożliwiała ponoć zamianę w quadro2, ale już tej karty nie mam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IRZYN Opublikowano 16 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2002 Ja kiedyś miałem jakąś (hyba) 2megową kartę i tam były zworki i służyły one do zmiany 8 na 16 bit pozdr. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crackers Opublikowano 16 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2002 JP1-JP2-JP3. Do czego to??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...