Skocz do zawartości
crackers

WIELKI POWRÓT CRACKERSA !!!

Rekomendowane odpowiedzi

No... ze 2 miechy mnie tu nie było. A szkoda bardzo. Stęskniłem się ludzie za Wami :cry: Ale już jestem i Was na dłuższy czas nie opuszczę :D

No i tradycyjnie mam jakieś pytanie: Do czego służą zworki na karcie graficznej? Czy mogą one blokować aktualizację BIOSu karty??? Bo pojawia mi komunikat, że EEPROM nie jest włączony czy coś takiego. Doradźcie mi coś i dobrze by było, jakby ktoś miał jakiegoś linka z wiedzą na ten temat.

A tak na marginesie dodam jeszcze, że zdjąłem sobie z mojego Tulipanka heatsinka, co miało mi dać 2 st. mniej. W rezultacie dało 6 st. więcej i pocięte palce :evil:

P.S.

Kiedy i gdzie wreszcie się spotykamy??? Na WGK??? 6 lipca???

Pozrufka dla wszystkim uczestników forum.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witaj ponownie Crackers !!!

BTW Tulipanka, moze zaloz mu z powrotem czpeczke ? :P

Dziwne to troszke ze nie spadla temp, a wrecz wzrosla ? 8O

Moze pasty nie dales odpowiednio, albo jakas badziewna ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ee no z tulipanem to ja mysle ze teraz slabiej chlodzenie do niego dociska albo moze jakos krzywo a grafa to nie wiem za bardzo

nie napisales co to zza grafa

na gigabyte wiem ze byla zwora turbo/normal a tak na marginesie to w swoim geforce'u tez bym sobie biosa zmienil

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jeśli jest tam tv-out to służą one (ja od tego miałem dwie) do zmiany domyślnego trybu telewizyjnego (ntsc/pal). U mnie była na Prolinku GF2Ti jeszcze trzecia zworka, która po modyfikacji biosu umożliwiała ponoć zamianę w quadro2, ale już tej karty nie mam.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...