Skocz do zawartości
gulises

GFX 5200 vs H 8500

Rekomendowane odpowiedzi

:lol: GFX 5200 bez ultra to nawet nie tykaj szczegolnie ze kosztuje jeszcze krocie.

co ci po dx9 przy tak slabej karcie? zobacz sobie jej wyniki np w multitexturingu smiech na sali. za to ejst dobra w Anizotropie i AA ale i tak wtedy jest za malo wydajna , wiec tylko R8500

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

co do jakości to nie jest takie pewne. widziałeś że tak mówisz ? no chyba że test był.

jeśli ten GF jest na 128 (lub 256, nie wiem ile ma full wersja) to bierz jego. będzie wydajny na pewno.

a co do wydajności to trzeba testy poczytać albo w sklepie zrobić. jak kolesie będą wporzo to się da, a jak to sklep internetowy to tylko w necie szukaj.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

GF Fx nowszy ale to nieznaczy że lepszy...

Chociaż ja bym wolał właśnie tego fx niż radeona.

8O eeeee chyba oszalałeś.....? No chyba, że lubisz płacić taką kasę za coś niewiele lepszego od R9000.....

Gość nie napisał ile ma hajcu także jak by kupił jakiegoś dobrego GF FX 5200 to mógłby być nawet lepszy od 8500

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

GF Fx nowszy ale to nieznaczy że lepszy...

Chociaż ja bym wolał właśnie tego fx niż radeona.

8O eeeee chyba oszalałeś.....? No chyba, że lubisz płacić taką kasę za coś niewiele lepszego od R9000.....

Gość nie napisał ile ma hajcu także jak by kupił jakiegoś dobrego GF FX 5200 to mógłby być nawet lepszy od 8500

:?:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Vengeance : ty masz herca 85k ? na ile ci sie buja ?

najwiecej wykrecilem 317/300 - czasem byly dziwne zwiechy;

na 300/300 chodzi luzem (ale mi tylko z radiatorami na pamieciach)

obecnie mam downclockowany na 231/231 - po co ma sie biedaczek grzac jak gram w starcrafta :) a do Medieval total war to i tak az nadto :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

co do jakości to nie jest takie pewne. widziałeś że tak mówisz ? no chyba że test był.

jeśli ten GF jest na 128 (lub 256, nie wiem ile ma full wersja) to bierz jego. będzie wydajny na pewno.

a co do wydajności to trzeba testy poczytać albo w sklepie zrobić. jak kolesie będą wporzo to się da, a jak to sklep internetowy to tylko w necie szukaj.

LOL GF FX5800 to ma dobra jakos ale FX5200 to ma taka jak wszystkie

GF 4 :twisted:

A co do wydajnosci to i tak znacznie lepszy jest Radek 8500 64MB

a ten FX5200 to moze i miec 256MB to i tak niebedzie tak wydajny

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...