Felson Opublikowano 14 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2003 Włąśnie przeglądam informacje dotyczace w miarę tanich, cichych coolerow, bo mój boxowy na 4600 rpm jest dość głośny. Myśle nad kupnem Spire Falcon Rock II albo Whisper Rock IV ale przyglądam się też innym wynalazkom. No i tak się stało że zabrnąłem na stronę Speeze i co :?: Te same wentylki co Spire 8O Nawet niektóre nazwy się zgadzają (np FalconRock I) 8O . Albo model 5F273B1L3 to Spire FalconRock II lub Speeze RaptorCool I :idea: Gdzieś czytałem że np Titan i Spire stosują te same radiatory na które montują różne wiatraki, ale to jest co najmniej dziwne. I jeszcze jedno. Musze dokładnie po sklepach poszukać ale wydaje mi się że Speeze są tańsze... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
killah Opublikowano 14 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2003 Z tym titanem i spirem to prawda o ile słysząłem... produkowane pod jednym dachem :) Ale spire umię robić turbiny a titan niekoniecznie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas20 Opublikowano 14 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2003 Jeden producent to robi, a potem ewentualnie inne naklejki na ta ida. Zakladalem post o wiatrakach i benek napisal jakie to rzeczy sie dzieja i jakie firmy rzeczywiscie produkuja wiatraki dla markowych producentow. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
killah Opublikowano 14 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2003 lukas to samo z laptopami jest ktos mi kiedyś opowiadał... wszystkie płyty są robione przez 3 firmy... którycj nzw nie pamiętam a usyłyszłaem je poraz pierwszy :P jakieś krótkie paro literowe... a potem tylko każda firma daje obudowe :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 14 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2003 Tak to jedna i ta sama firma www.fanner.com :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Felson Opublikowano 14 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2003 O laptopach słyszałem. Zreszta wystarczy pooglądać jak niektóre są do siebie podobne. Z tym ze taki HP bierze pierwszy i testuje, te które nie spełnieją ich wymagań (podobno bardzo wysokich) to ida do sprzedaży pod innymi, tańszymi markami... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...