rogigor Opublikowano 14 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2009 Witam. Tak się zastanawiam które z procków w lapkach są najwydajniejsze. Mówię o Turionie, Core Duo, Core2Duo i Centrino. Z autopsji wiem, że Core 2 Duo jest mega (mam w stacjonarnym) ale co do reszty... Nie wiem. Mógłby ktoś mi powiedzieć króciutko coś o nich albo uporządkować od najlepszego do najgorszego (i krótki argument dlaczego)? Z góry dzięki. P.S. - nie zbywajcie mnei guglami. Nie mam po prostu czasu czytać recenzji każdego procka (w pracy siedzę) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
G73 Opublikowano 14 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2009 Mobilne procesory - rozpiska osiągów: http://www.notebookcheck.pl/Mobilne-proces...gow.4344.0.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rogigor Opublikowano 14 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2009 Już to widziałem i faktycznie jest to przydatne, ale mi chodzi o takie uogólnienie - czy generalnie lepiej to czy tamto... Czas aby się tej rozpisce przyjrzeć bliżej, będę mieć dopiero w domu, a potrzebuję to na dziś/teraz do pracy :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...