Skocz do zawartości
SimonK

Hp 8710p - Za Ile Sprzedac?

Rekomendowane odpowiedzi

Hej,

Jestem w posiadaniu laptopa HP 8710p (niedlugo podam specyfikacje). Jestem zmuszony sprzedac tego wspanialego laptopa, ale niestety nie mam pojecia ile jest on wart w Polsce.

* Intel Core 2 Duo T7300 Processor (Santa Rosa, 2.0GHz, 4MB L2 Cache, 800MHz FSB)

* Windows Vista Business (razem z kluczem, oryginalny)

* 17.0” WSXGA+ (1680 x 1050)

* 512MB (256MB pamieci dedykowanej) nVidia Quadro NVS 320M

* 4GB DDR2 667MHz RAM (2x2GB)

* 160GB 5400RPM Fujitsu 2.5” HDD

* DVD+/-RW Optical Drive

* 802.11a/b/g WiFi, Ethernet, Modem, and Bluetooth

* 8-Cell 73Whr Battery

* Laptop jest nadal na gwarancji!

Sprzet jest w bardzo dobrym stanie, na dniach bedzie oddany do serwisu, gdzie "wykorzystana" zostanie gwarancja, zeby dokonac ostatecznego przegladu i wymiany:

- plyty glownej

- touch pada

- klawiatury

- wentylatora

Co oznacza tyle, iz sprzet bedzie prawie jak nowy. Byl on uzywany w firmie, regularnie konserwowany, tak ze w zyciu by czlowiek nie pomyslal ze laptop ma ~1 rok.

Przypominam, ze laptop normalnie nie jest dostepny dla "zwyklego" uzytkownika - jest to laptop serii biznesowej, ktora (jak samo doswiadczenie wskazuje) charakteryzuje sie doskonala wytrzymaloscia i wydajnoscia.

Wspomne tez o tym, iz na Polskim rynku jest to jeden z lepszych laptopow do gier (nawet teraz, po ponad roku!), dodatkowo jest dolozona kosc ram 2gb (lacznie 4gb).

W zwiazku z powyzszym, zwracam sie do was z prosba. Pomozcie ustalic wartosc tego laptopa.

Edytowane przez SimonK

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi